MULŢUMIRI CITITORILOR !!!

Astăzi, 01 august 2013, contorul blogului a înregistarat cifra 25.000 pentru vizitele prietenilor!
Este o mare satisfacţie să poţi constata că munca realizată prezintă interes şi ca urmare mulţumesc colegilor care mi-au acordat atenţie! Aprecierile, atât pozitive cât şi negative, au fost un imbold pentru activitatea redacţională şi sper ca viitoarele informaţii de pe blog să fie mai interesante şi mai utile.
Sănătate, să le putem face pe toate!
Cu toată consideraţia pentru cititori şi colaboratori, 
Mihai Ceucă

Un comentariu:

  1. Anonim11:28:00

    Dragi prieteni, desi ma numar printre cei uitati, sau... rataciti, m-am bucurat ENORM citindu-va intamplator. Primul lucru pe care l-am facut, am impartit telefonic bucuria cu Doamna Neaga, la randul Dumneaei aflata printre cei uitati. Timp de 20 de minute i-am citit frumoasele Dv. ganduri si am reusit sa-i aprind in suflet o deosebita multumire. Alaturi de sotul Doamnei, doctorul Valeriu Neaga, distinsul patriarh al maximafiliei romanesti si de Domnul Constantin Dumitru, aflat acum din pacate pe patul unei grele suferinte, am incercat sa-mi aduc contributia la dezvoltarea maximafiliei bucurestene si la reglementarea si consolidarea unei baze teoretice a pasiunii noastre comune. Am scris multe articole de teorie maximafila, publicate in tara si in reviste prestigioase de maximafilie din Franta, Portugalia, Brazilia, Italia, Spania, etc. In paralel am expus, iar tema principalului meu exponat mi-a nascut si un apelativ. Eram George Popovici - HERALDICA.
    Exist inca si pot fi gasit la telefoanele 0722.30.88.30 sau 0740.17.10.10 si pe adresa de e-mail: gepo34@gmail.com FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere