CENTENAR Constantin Dumitru


CONSTANTIN DUMITRU
100 de ani de la naştere
    Ziua de 11 noiembrie 2015 consemnează în istoria maximafiliei româneşti data la care unul dintre cei mai activi şi productivi maximafilişti români, Constantin Dumitru, a marcat CENTENARUL naşterii sale. Zeci de ani de activitate maximafilă, sute de prieteni şi colaboratori în lumea filatelică, contribuţii remarcabile la consolidarea maximafiliei româneşti, constituie zestrea oferită de acest titan al filateliei, maximafiliei româneşti şi mondiale.
   Implicarea venerabilului Constantin Dumitru în activitatea maximafilă din România a avut ca rezultat direct dezvoltarea maximafiliei la nivel european şi mondial, structurarea unei stabile baze de activitate formată din grupele maximafile din asociaţiile judeţene, consolidarea cunoştinţelor teoretice ale maximafiliştilor şi ca urmare, o amplă activitate expoziţională în ţară. În mod firesc, maxmafilistul Dumitru Constantin a participat cu profesionalism la jurizarea exponatelor prezentate la marile acţiuni filatelice organizate în toată ţara.
   În această zi memorabilă, maximafiliştii români se gândesc cu toată consideraţia la cel ce s-a înscris pe lista scurtă a CENTENARILOR filateliei româneşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu